Вимкнення номеру

Статус "Вимкнено" означає, що номер відключений у нашому сервісі.

Відключення відбувається після закінчення терміну активного тарифу.

Щоб увімкнути номер знову, необхідно оплатити тариф або оплатити номер в аванс.

Стаття була корисною?

Поділіться з колегами, яким це знадобиться

Підключіть месенджери до своєї CRM

Пишіть клієнтам першими просто з картки та зберігайте всю переписку в CRM. 7 днів безкоштовного тесту, знижки до 40% при підключенні кількох номерів.

Читайте також

Локальна версія Bitrix24

amoCRM

Підключення номеру Telegram до amoCRM

Kommo

Підключення номеру Telegram до Kommo